Despre noi

Societatea de avocatură a fost înfiinţată în anul 2005 de către membrii fondatori Remus Ciuraru, Decebal Lohan şi Ioana Gabriela Manole, din dorinţa de a creea o echipă de avocaţi profesionistă, dinamică, specializată în diversele ramuri de drept, gata oricând să ofere clienţilor săi cele mai bune servicii personalizate, bazate pe nevoile fiecăruia.

Principiile care stau la baza funcţionării societăţii noastre ne-au ajutat să clădim, de-a lungul timpului, relaţii de durată cu clienţii, aceştia ştiind că pot conta oricand pe profesionalismul, loialitatea, confidenţialitatea şi integritatea echipei noastre de avocaţi.

Cadrul legislativ din România, aflat într-o continuă schimbare şi armonizare cu legislaţia europeană are un pronunţat caracter specific, şi, întelegând acest aspect, oferim clienţilor noştri:

  • servicii de calitate, personalizate în funcţie de nevoile fiecăruia
  • confidenţialitatea informaţiilor
  • consultanţă promptă, la obiect
  • asistență si reprezentare în vederea rezolvării prin negociere a posibilelor litigii
  • reprezentare în instanţă.

Lucrăm în strânsă colaborare cu experţi în diferite ramuri adiacente (topo-cadastral, contabilitate, audit, etc.) din dorinţa de a oferi un pachet complet de servicii clienţilor noştri.

Cel mai important lucru pentru noi este satisfacţia clientului nostru, atingerea scopurilor pe care acesta şi le-a propus prin contractarea serviciilor S.C.Av. Ciuraru, Lohan, Manole și Asociații.

Asistenţa juridică pe care o oferim este complexă, reprezentând clientul atât în instanţele din ţară, cât şi în cele din străinătate, având la activ numeroase cauze câştigate în tara si in strainatate.

Colaborăm cu birouri de executori judecatorești pentru a duce la final cat mai rapid soluțiile favorabile, cand clienții noștri sunt pe poziția de creditori.

Unitatea de măsură pe care o promovăm pentru calificarea serviciilor noastre este succesul clienţilor noştri, pentru că succesul lor este şi succesul nostru.